Liigitus
Kalavokk kookosega
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Külmutatud saidast ja aedviljadest saad kergesti ja soodsalt maitsva vokiroa. Kookos annab nuudlivokile pehmemat maitset.
Koostisosad
-
1 pakk(4 x 100) saidat väikeste tükkidena
-
1 dlnisujahu
-
1 tlsoola
-
purustatud valget pipart
-
1kanamuna
-
2 dlkookoshelbeid
- Praadimiseks:
-
õli
- Lisaks:
-
400brokolit
-
2porgandit
-
1 slõli
-
jupp värsket ingverit
-
250 gnuudleid
-
1 slsojakastet
-
2 slmagusat tšillikastet
-
1laimi mahl
Valmistamisjuhend
Lase saidatükkidel pool tundi sulada. Keera poolsulanud saidatükke maitsestatud nisujahus ja seejärel lahtiklopitud munas. Lõpuks veereta neid veel kookoshelvestes. Tõsta lõikelauale ootama. Tükelda brokoli koos varrega ja keeda umbes 3 minutit soolaga maitsestatud vees. Koori ja poolita porgandid. Lõika viltuselt viiludeks.
Küpseta kalatükid õlis mõlemalt poolt küpseks. Kuumuta teisel õliga pannil paar minutit porgandeid koos riivitud ingveriga. Keeda nuudlid pakendi õpetuse järgi ja nõruta. Lisa pannile brokoli, soja- ja tšillikaste ning nuudlid. Pigista juurde laimimahl ja sega läbi. Paku vokirooga kookosega paneeritud kalatükkide juurde.