
Liigitus
Koostisosad
-
75 gmargariini
-
0.8 dlsuhkrut
-
1kanamuna
-
1.5 dlnisujahu
-
1 slkakaopulbrit
-
2 tlvanillisuhkrut
-
1 tlküpsetuspulbrit
-
2 slkoort või piima
- Valge šokolaadi glasuur:
-
100 gvalget šokolaadi
- Piimašokolaadi glasuur:
-
100 gpiimašokolaadi
Valmistamisjuhend
Vahusta pehme margariin ja suhkur. Lisa segades muna. Sega omavahel kuivained ja lisa need koos koore või piimaga tainale. Sega veidi aega.
Pigista tainas määritud pulgakoogivormi kuni piirjooneni ja pane kaas peale. Küpseta 175-kraadises ahjus 20 minutit või kuni koogid on küpsed. Võta ahjust välja ja lase jahtuda. Eemalda pallid ettevaatlikult vormist ja tõsta hetkeks restile jahtuma.
Tükelda ja sulata šokolaad kas mikrolaineahjus või vesivannil. Kasta pooled koogipallidest kahvli ja lusika abil valge šokolaadi sisse ning pooled piimašokolaadi sisse. Suru iga palli sisse pulgakommi pulk.
Pese koogivorm ja pane kindlale alusele. Pane pulgakoogid koogivormi kaane süvenditesse. Tõsta pooleks tunniks külmikusse hanguma.
Kui soovid, kaunista pulgakoogid kohe pärast glasuurimist koogikaunistustega.