Juustused lihapallid
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Juustused lihapallid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Riivjuust annab lihapallidele uut maitset. Paku keedukartuli või miks mitte pastaroa juurde.

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 1 dl
    riivjuustu
  • 2 viilu
    saia
  • 1 dl
    vett
  • 1
    kanamuna
  • 1 sl
    tšillikastet
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Lisa hakkliha, muna, riivjuust ja maitseained. Lase tainal vähe aega maitsestuda ja vormi sellest siis niiskete käte vahel pallid. Pane pallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Lihapallitaignasse on hea riivitult ära kasutada juustujäägid. Riivsaia kasutamise asemel saad tainas ära kasutada kuivanud saia.

Lõika saiakoored ära ja murenda sai kaussi. Mõõda hulka vesi ja lase saial mõnda liguneda. Sega ühtlaseks.