Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Juustused lihapallid
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Riivjuust annab lihapallidele uut maitset. Paku keedukartuli või miks mitte pastaroa juurde.
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
1 dlriivjuustu
-
2 viilusaia
-
1 dlvett
-
1kanamuna
-
1 sltšillikastet
-
1 tlsoola
-
0.5 tlmusta pipart
Valmistamisjuhend
Lisa hakkliha, muna, riivjuust ja maitseained. Lase tainal vähe aega maitsestuda ja vormi sellest siis niiskete käte vahel pallid. Pane pallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit.
Lihapallitaignasse on hea riivitult ära kasutada juustujäägid. Riivsaia kasutamise asemel saad tainas ära kasutada kuivanud saia.
Lõika saiakoored ära ja murenda sai kaussi. Mõõda hulka vesi ja lase saial mõnda liguneda. Sega ühtlaseks.