Juurviljakaraskid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Juur- ja köögiviljad, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Eelroog

Juurviljakaraskid

10 tükki
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Kasuta selles tainas ära ülejäänud keedukartulid ja muud juurikad. Kuumuta need vähese veega ja püreesta.

Lisa

Koostisosad

  • 1 dl
    püreestatud porgandit
  • 1 dl
    püreestatud pastinaaki
  • 1 dl
    püreestatud kartulit
  • 1 dl
    vedelat hapukoort
  • 1 dl
    kaerahelbeid
  • 0.5 tl
    soola
  • 4 dl
    sepikujahu
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • 50 g
    võid
 

Valmistamisjuhend

Sulata või. Sega kokku kaerahelbed ja hapukoor. Lase veidi aega paisuda. Lisa jahtunud juurviljapüree, sool ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Lõpuks sega taina hulka või. Jaga tainas küpsetuspaberile kuhjadeks. Raputa peale pisut jahu ja vajuta tainas lamedateks karaskiteks. Küpseta karaskeid 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit.