
Liigitus
Jogurti panna cotta granaatõunasalsaga
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Valmista Türgi jogurtist panna cotta! Granaatõunasalsa lisab desserdile maitset ja värvi.
Koostisosad
-
3želatiinilehte
-
2 dlkoort
-
0.5 dlsuhkrut
-
2 tlvanillisuhkrut
-
3 dlTürgi jogurtit
- Lisaks:
-
1värske granaatõun
-
1värske apelsin
-
3 slsiirupit
Valmistamisjuhend
Leota želatiinilehti külmas vees 5 minutit. Kuumuta koor keemiseni. Tõsta kõrvale. Lisa suhkur ja kuivaks pigistatud želatiinilehed ning lahusta. Lisa vanillisuhkur ja jogurt ning sega. Tõsta segu klaasidesse ja kata kilega. Pane mõneks tunniks või terveks ööks külmkappi tarduma. Poolita granaatõun ning lõika membraani juurest sektoriteks. Eemalda sektoritest suure kausi kohal seemned. Koori apelsin, eralda sektoriteks ning eemalda sektoritelt nahk. Lisa apelsinisektorid ja granaatõunaseemned siirupile ja sega. Tõsta puuviljasegu lusikaga panna cotta pinnale.