
Meeldib
3
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
1 dlpiima
-
3 slriivsaia
-
1kanamuna
-
1 dlriivitud parmesani
-
2 slpeenestatud basiilikut või peterselli
-
1küüslauguküüs
-
0.5 tlsoola
- Lisaks:
-
1 purk(200 g) passeeritud tomateid
-
2 sltomatipüreed
-
0.5 tlsuhkrut
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1 dlriivjuustu
Valmistamisjuhend
Sega kokku piim, riivsai, kanamuna ja riivitud parmesan. Lase 5 minutit paisuda. Lisa hakkliha, hakitud ürdid, riivitud küüslauguküüs ja sool. Sega ühtlaseks massiks. Tee käed märjaks ja vormi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile piklik päts.
Sega kausis kokku passeeritud tomat, tomatipasta ja maitseained. Vala pikkpoisile. Raputa peale riivjuust. Küpseta 200-kraadise ahju alumises osas umbes 25 minutit.