
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4pirni
-
1 lõunamahla
-
1sidruni mahl
-
2.5sidrunikoore viile
-
veidi safranit
-
25 gingverit
Valmistamisjuhend
Koori ja tükelda pirnid. Koori ingver ja lõika õhukesteks viiludeks. Lõika sidrunikoorest koorimisnoaga paar õhukest viilu, mis lähevad leeme maitsestamiseks. Doseeri potti mahl ja suhkur. Lisa sidrunimahl, kooreviilud ja ingveriviilud. Lase leemel vaikselt 5-10 minutit keeda. Lisa veidi safranit ja pirnid. Hauta pirnid pehmeks. Hautamisaeg sõltub nii pirnide suurusest kui ka küpsusest. Kontrolli pirne esimest korda peale 10 minutit hautamist. Lase pirnidel oma leemes jahtuda. Serveeri magustoiduna vahukoore või juustudega.