Idamaised kartulipulgad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sojat, Aasia, Pearoog

Idamaised kartulipulgad

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Ingver, tšilli ja porrulauk sobivad kartuli juurde hästi. Idamaised kartulipulgad toovad kartuliroogadesse vaheldust. Söö kana või liha kõrvale.

Lisa

Koostisosad

  • 4
    kartulit
  • jupp värsket ingverit
  • 0.5
    punast tšillit
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2 tl
    rapsiõli
  • 2 tl
    seesamiõli
  • tükk porrulaugu rohelist osa
  • 1 sl
    magusat sojakastet
 

Valmistamisjuhend

Koori kartulid ja lõika õhukesteks ribadeks. Leota kartuliribasid 20 minutit külmas vees. Koori ja tükelda ingver ja tšilli imeõhukesteks ribadeks. Koori ja peenesta küüslauguküüs. Kuumuta pannil õli ja kuumuta selles kiiresti ingveri-tšilli-küüslaugusegu. Tõsta kõrvale.

Keeda kartuleid soolaga maitsestatud (1 tl soola 1/2 l vee kohta) vees 2 minutit. Nõruta kartulid ja hoia keeduvesi alles. Tõsta kartulid kaussi. Sega hulka paar lusikatäit keeduvett ja ingveri-tšillisegu. Lõika porrulauk imeõhukesteks ribadeks. Pane porruribad pooleks minutiks keeduvette ja tõsta köögipaberile kuivama. Maitsesta kartulid sojakastmega ning kaunista porruribadega. Paku liha- või kanatoidu juurde.