Hasselbackeni kartulid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Juur- ja köögiviljad, Suhkruvaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Eelroog, Pearoog

Hasselbackeni kartulid

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Hasselbackeni kartulid sobivad ka peolauale. Paku näiteks pühadetoaks ahjufilee ja tumeda punaveinikastme ning kuumade aedviljadega. Retseptid leiad toidunimetuste alt meie teenusest.

Lisa

Koostisosad

  • 12
    väikest kartulit
  • 0.5 dl
    sulavõid
  • 0.5 dl
    riivsaia
  • 0.5 dl
    riivitud parmesani
  • 0.5 dl
    riivitud Emmentali juustu
  • 0.5 tl
    soola
 

Valmistamisjuhend

Koori kartulid ja lõika kartulite ühelt küljelt viil ära, et need püsti püsiksid. Lõika kartulite sisse viilud. Jälgi, et viilud ei ulatu põhjani ega lõika kartulit katki.

Pane kartulid ahjuvormi. Määri neid sulavõiga ja küpseta 175-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Määri kartulid uuesti sulavõiga ja raputa peale riivjuust, sool ja riivsai. Küpseta veel 25 minutit.