Halloumi-sidruni pastaroog
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Pastatoidud, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid, Itaalia, Pearoog

Halloumi-sidruni pastaroog

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Halloumi-sidruni pastaroog saab valmis käbedalt ja hõlpsalt ning maitseb hästi kas lõunaeineks või argipäeva õhtuks. Lõpuks lisa peenestatud basiilikut, sega läbi ja serveeri kohe.

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    pastat
  • 200 g
    halloumi juustu
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1
    sidruni riivitud koor
  • 4 sl
    oliiviõli
  • 1
    sidruni mahl
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 3 sl
    hakitud basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Pane pasta ja sidrunimahl pannile ning sega pisut, kuni pasta kuumeneb. Lisa pisut keeduvett ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa peenestatud basiilik ning sega läbi.

Keeda pasta. Lõika juust kuubikuteks. Prae juustukuubikud ilma rasvaineta teflonpannil kiiresti kaunilt pruuniks. Vähenda kuumust ning riivi hulka kooritud küüslauguküüned ja sidrunikoor. Pane pannile õli. Nõruta pasta, jäta pisut keeduvett alles.