Meeldib
34
14
Sobib mulle
50%
Liigitus
Hakklihaguljašš
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Porgandit, tomatipüreed ja mitmesuguseid maitseaineid sisaldav hakklihaguljašš on lihtne ja maitsev argiroog.
Koostisosad
-
1 pakk(400 g) hakkliha
-
1 slõli
-
1sibul
-
1küüslauguküüs
-
0.5 tljahvatatud köömneid
-
4.5kartulit
-
2porgandit
-
7 dlvett
-
1loorberileht
-
2 sltomatipüreed
-
1 tlmajoraani
-
1 tlsoola
-
purustatud musta pipart
-
1roheline paprika
-
1punane paprika
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Koori ja tükelda kartulid ja porgandid. Pruunista hakkliha teflonpoti põhjas. Lisa sibul ja köömned. Sega veidi ning lisa kartulid ja porgandid. Lisa vesi, loorberileht, tomatipüree ja maitseained. Keeda madalal temperatuuril umbes 10 minutit, kuni juurviljad on peaaegu pehmed. Tükelda paprika ja lisa potti. Keeda veel paar minutit, kuni juurviljad on pehmed.