Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2 kgkarbonaadi
- Puljong:
-
4 dlananassi- või õunamahla
-
0.5 dlvalge veini äädikat
-
1 dlsojakastet
-
3 slketšupit
-
1 dlfariinsuhkrut
-
2 slsinepit
-
2 sltšillikastet
-
3küüslauguküünt
-
1 tlsoola
-
1 tlpurustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Keeda puljongi koostisosi 10-15 minutit. Pane liha sügava vormi sisse. Vala peale puljong. Kata vorm korralikult kahekordse fooliumiga. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 4–5 tundi. Niisuta liha pinda puljongiga ja küpseta veel 15 minutit ilma fooliumita. Vala 3 dl puljongit potti, lisa 2 sl fariinsuhkrut, keeda need kokku, kuni alles on umbes pool. Küpseta liha grillis paksude viiludena või terve tükina, aeg-ajalt kastmega niisutades. Või rebi liha tükkideks ja küpseta kastmega niisutades.