Glasuuritud seakaelakarbonaad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Jaanid, Varu aega, Keskmine raskusaste, Suvi, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Grill

Glasuuritud seakaelakarbonaad

10 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 2 kg
    karbonaadi
  • Puljong:
  • 4 dl
    ananassi- või õunamahla
  • 0.5 dl
    valge veini äädikat
  • 1 dl
    sojakastet
  • 3 sl
    ketšupit
  • 1 dl
    fariinsuhkrut
  • 2 sl
    sinepit
  • 2 sl
    tšillikastet
  • 3
    küüslauguküünt
  • 1 tl
    soola
  • 1 tl
    purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Keeda puljongi koostisosi 10-15 minutit. Pane liha sügava vormi sisse. Vala peale puljong. Kata vorm korralikult kahekordse fooliumiga. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 4–5 tundi. Niisuta liha pinda puljongiga ja küpseta veel 15 minutit ilma fooliumita. Vala 3 dl puljongit potti, lisa 2 sl fariinsuhkrut, keeda need kokku, kuni alles on umbes pool. Küpseta liha grillis paksude viiludena või terve tükina, aeg-ajalt kastmega niisutades. Või rebi liha tükkideks ja küpseta kastmega niisutades.