Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
250 gtomatit
-
0.5väikest sibulat
-
1küüslauguküüs
-
0.5punast paprikat
-
0.5kurki
-
2 slesimese külmpressi oliiviõli
-
2 slpunase veini äädikat
-
1 tlsuhkrut
-
meresoolahelbeid
- Lisaks:
-
1 dltomatimahla
-
1.5 dlmineraalvett
-
tilksoovi korral mõni Tabasco kastet
-
purustatud musta pipart
-
2 slhakitud värsket basiilikut
Valmistamisjuhend
Loputa ja poolita tomatid. Eemalda varreosa ja kui soovid, siis lusikaga seemned. Lõika tomatid kuubikuteks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Loputa ja poolita paprika, eemalda seemned ja lõika paprika kuubikuteks. Pese kurk ja lõika kuubikuteks. Tõsta aedviljad kaussi. Mõõda peale õli, äädikas, suhkur ja sool. Kata kilega ning tõsta 1–2 tunniks külmikusse maitsestuma. Tõsta aedviljad kannmikserisse. Püreesta üsna ühtlaseks. Sega omavahel mahl, vesi ja maitseained. Maitse ja kui vaja, lisa soola või pipart. Paku jääkülmalt näiteks eelroaks.