Feta-kurgilaevukesed
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Salat, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Eelroog

Feta-kurgilaevukesed

12 tükki
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Toredad kurgilaevukesed kroonivad näiteks ülikooli lõpetamise või sünnipäeva peolaua.

Lisa

Koostisosad

  • 2
    kurki
  • 150 g
    rohelisi kivita oliive
  • 0.5
    potti basiilikut
  • 150 g
    fetajuustu
  • 1 sl
    oliiviõli
  • hakitud tilli
  • Lisaks:
  • kokteiltikke
 

Valmistamisjuhend

Tükelda oliivid. Peenesta basiilik. Vajuta fetajuust kahvliga pastaks. Sega feta hulka oliivitükid ja basiilik. Lisa õli.

Lõika ühest kurgist juustunoaga umbes 20 õhukest viilu purjede tarvis. Lõika kurgid pikisuunas pooleks. Kaabi seemned lusikaga välja. Lõika kurgid mõne sentimeetri pikkusteks laevukesteks. Tõsta laevukestesse korralik kogus täidist. Valmista purjed, torgates kurgiviilud tikkude otsa ja kinnita need laevukeste külge. Raputa peale tilli.