
Meeldib
6
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1värske baklažaan
-
1värske suvikõrvits
-
1sibul
-
1küüslauguküüs
-
1punane paprika
-
0.5 dlõli
-
1 tlmeresoolahelbeid
-
purustatud musta pipart
-
1 tlkuivatatud tüümiani
-
800 gpurustatud tomatit
-
1 tlsuhkrut
-
2 dlkivita oliive
-
1 purk(50/35 g) väikseid kappareid
-
2 slrosinaid
-
2 sltumedat palsamiveiniäädikat
- Lisaks:
-
500 gpastat
-
vett
-
keetmiseks soola
Valmistamisjuhend
Loputa baklažaan ja suvikõrvits ning lõika kuubikuteks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Pese ja poolita paprika ning lõika kuubikuteks.
Kuumuta pannil õli. Küpseta aedvilju pannil üsna suurel kuumusel, et need saaksid pisut värvi. Maitsesta soola, pipra ja tüümianiga.
Lisa purustatud tomat, suhkur, oliivid, kapparid, rosinad ja palsamiveiniäädikas. Hauta kaane all umbes 20 minutit. Maitse.
Keeda pasta pakendi õpetuse järgi valmis. Nõruta ja tõsta tagasi potti. Lisa tilk õli, et pasta tükki ei jääks. Sega pasta caponata hulka.