Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
800 gveise sisetükki
-
1 slõli
-
1purustatud küüslauguküüs
-
soola
-
purustatud musta pipart
- Praadimiseks:
-
kuiva röstitud sibulat
-
kappareid
Valmistamisjuhend
Sega kokku õli ja maitseained ning hõõru need ühtlaselt liha pinnale. Kuumuta pannil õli ja lisa tüümian. Prae lihatükk kaunilt pruuniks. Tõsta liha ahjuvormi ja lükka lihatermomeeter liha kõige paksemasse kohta. Küpseta 150-kraadises ahjus, kuni lihatermomeeter näitab 60 °C. Keera praetükk 15 minutiks fooliumi sisse. Võid küpsemisleeme kastme jaoks tallele panna. Lõika lihatükk viiludeks ja tõsta viilud vaagnale.
Raputa peale röstitud sibulat ja kappareid.