
Liigitus
Koostisosad
- Tainas:
-
100 gkartulipudrupulbrit
-
2.5 dlnisujahu
-
1 tlpaprikapulbrit
-
100 gmargariini või võid
-
150 gväherasvast crème fraîche´i
-
2 slkülma vett
- Täidis:
-
400 gbrokolit
-
1 dlkuivatatud jõhvikaid
-
150 gfetajuustu
-
1 dlhakitud värskeid ürte
-
3 dlköögikoort
-
3kanamuna
Valmistamisjuhend
Lisa crème fraîche ja sega kiiresti ühtlaseks tainaks. Ära rohkem sõtku, et tainas ei muutuks sitkeks. Vajuta tainas jahuste kätega (võiga määritud) vormi põhja ja äärtesse.
Loputa brokoli ning lõika väiksemateks õisikuteks. Auruta brokolit väheses vees paar minutit, kuid mitte nii kaua, et see pudrustub. Nõruta brokoli korralikult. Laota brokoli ja kuivatatud jõhvikad tainapõhjale. Murenda peale fetajuust ja puista peale ürdid.
Sega kausis kokku koor ja munad. Kalla segu täidisele. Küpseta 200-kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit või kuni täidis on hüübinud ja võtab kauni värvi.
Valmista tainas. Sega sõrmedega kokku kartulipudrupulber, jahu, paprikapulber ja võikuubikud.