Broileri-ananassivardad
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Grill, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Jaanid, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab tsitruseid, Linnuliha, Pearoog

Broileri-ananassivardad

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (430 g) broilerifileed
  • 2 sl
    rapsiõli
  • 2 sl
    laimi- või sidrunimahla
  • 0.5 tl
    jahvatatud koriandrit
  • 0.5 tl
    jahvatatud kardemoni
  • jahvatatud ingverit
  • 1 tl
    soola
  • 1 purki
    värske ananass või 2(à 567/340 g) ananassitükke
  • puidust grillitikke
  • Dipp:
  • 1 purk
    (200 g) crème fraîche'i
  • 0.5 dl
    magusat tšillikastet
  • 0.2 tl
    karrit
 

Valmistamisjuhend

Leota puidust grilltikke enne kasutamist vees. Tükelda broilerifileed või lõika ribadeks. Sega kausis kokku õli, laimi- ja sidrunimahl ning maitseained. Keera broileritükke segus. Lükka varraste otsa kordamööda broileri- ja ananassitükke. Küpseta 250-kraadise ahju keskmises osas umbes 15 minutit või õues grillil nii kaua, kuni broiler on küps. Sega kokku crème fraîche, tšillikaste ja karri. Paku kastet varraste juurde.