Borš
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Vene

Borš

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    punapeeti
  • 1
    värske porgand
  • sellerit (50 g)
  • 1 sl
    äädikat
  • 1
    sibul
  • 300 g
    peakapsast
  • 2 sl
    õli
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 1 l
    lihapuljongit
  • 5
    vürtspipart
  • 1
    loorberileht
  • 1 tl
    soola
  • 200 g
    viinereid
  • Serveerimiseks:
  • hapukoort või créme fraîche´i
 

Valmistamisjuhend

Koori ja riivi eraldi peet, porgand ja seller (jämeda riiviga). Vala peedi hulka äädikas ja sega korralikult. Koori ja lõika sibul ja kapsas peenikesteks ribadeks. Kuumuta aedviljaribasid pannil kuumas õlis ja sega hulka tomatipüree. Tõsta aedviljad potti ja lisa hulka lihapuljong ning maitseained. Lase supil keeda madalal temperatuuril 1/2-1 tund. Lase supil enne serveerimist kaane all veel mõni hetk tõmmata. Lisa supile pannil kergelt pruunistatud viinerid ning hakitud petersell. Serveeri suppi hapukoore või créme fraîche´iga.