Bataadi-läätsepada
Meeldib
4 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Rahvusvaheline, Pearoog

Bataadi-läätsepada

2 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    bataati
  • 1
    sibul
  • 1.5
    küüslauguküünt
  • tilk õli
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • 1 tl
    karrit
  • Cayenne'i pipart
  • 2 dl
    punaseid läätsesid
  • 0.5
    punast paprikat
  • 5 dl
    aedviljapuljongit
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda bataat. Koori ja haki sibul ja purusta küüslauk. Tükelda paprika. Kuumuta bataati, sibulat, paprikat ja küüslauku mõne minuti jooksul potis õli sees. Lisa maitseained ja aedviljapuljong. Keeda umbes 5 minutit. Seejärel lisa läätsed ja keeda umbes 10 minutit, s.t kuni toit on pehme. Vajadusel lisa vedelikku. Maitse. Võid kasutada pajarooga ka lihatoitude lisandina. Lisandina piisab kogusest neljale.