
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
0.2 tlpipart
-
1värske kurk
-
2avokaadot
-
0.5 dlporrulauku
-
1 dlköögijogurtit
-
3 sllaimimahla
-
3.5 dlvett
-
1 mltšillit
-
0.5 tlsoola
-
fooliumi
-
200 gkrevette
-
0.5 tlkarrit
-
2 slvärsket koriandrit või peterselli
Valmistamisjuhend
Pese kurk ja porru. Poolita avokaadod ja eemalda seemned, koori või võta lusikaga sisu välja. Püreesta köögikombainis või kannmikseris 4 dl kurki, 1,5 avokaadot, porru, jogurt, laimimahl ja 1 sl koriandrit. Lisa vesi, maitsesta soola, tšillipulbri ja pipraga. Sega supp kohevaks. Tükelda ülejäänud avokaado ja kurk ning lisa supile. Jahuta supp külmkapis maha. Sulata ja kurna krevetid. Sega karriga ja tõsta fooliumile. Vormi fooliumist rull ja tõsta grillile. Grilli u 10 minutit ja serveeri külma avokaado-karrisupi kõrvale. Raputa peale värsket koriandrit.