Avokaado-kurgisupp ja grillitud krevetid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Koorikloomad, Sisaldab mereande, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Suvi, Juur- ja köögiviljad, Grill, Supp

Avokaado-kurgisupp ja grillitud krevetid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 0.2 tl
    pipart
  • 1
    värske kurk
  • 2
    avokaadot
  • 0.5 dl
    porrulauku
  • 1 dl
    köögijogurtit
  • 3 sl
    laimimahla
  • 3.5 dl
    vett
  • 1 ml
    tšillit
  • 0.5 tl
    soola
  • fooliumi
  • 200 g
    krevette
  • 0.5 tl
    karrit
  • 2 sl
    värsket koriandrit või peterselli
 

Valmistamisjuhend

Pese kurk ja porru. Poolita avokaadod ja eemalda seemned, koori või võta lusikaga sisu välja. Püreesta köögikombainis või kannmikseris 4 dl kurki, 1,5 avokaadot, porru, jogurt, laimimahl ja 1 sl koriandrit. Lisa vesi, maitsesta soola, tšillipulbri ja pipraga. Sega supp kohevaks. Tükelda ülejäänud avokaado ja kurk ning lisa supile. Jahuta supp külmkapis maha. Sulata ja kurna krevetid. Sega karriga ja tõsta fooliumile. Vormi fooliumist rull ja tõsta grillile. Grilli u 10 minutit ja serveeri külma avokaado-karrisupi kõrvale. Raputa peale värsket koriandrit.