
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Avokaado-kurgisupp grillitud krevettidega
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste
Koostisosad
-
1värske kurk
-
2avokaadot
-
0.5 dlporrulauku
-
1 dlköögijogurtit
-
3 sllaimimahla
-
3.5 dlvett
-
0.2 tltšillit
-
0.5 tlsoola
-
0.2 tlpipart
-
200 gkrevette
-
0.5 tlkarrit
-
2 slvärsket koriandrit või peterselli
-
fooliumi
Valmistamisjuhend
Pese kurk ja porrulauk. Poolita avokaadod, eemalda kivi ning koori avokaadopooled või tõsta viljaliha lusikaga välja. Püreesta köögikombainis või nuimiksriga kurk, avokaado, porrulauk, jogurt, laimimahl ja koriander. Lisa vesi, maitsesta soola, tšillipulbri ja pipraga. Mikserda supp kreemjaks püreeks. Lõika ülejäänud avokaado ja kurk kuubikuteks ning lisa supile. Jahuta suppi külmkapis. Sulata ning nõruta krevetid. Sega karripulbriga kokku ning aseta fooliumile. Vormi fooliumist tasku ja aseta grillile. Grilli krevette umbes 10 minutit ning serveeri külma avokaado-karrisupiga. Kaunista supp hakitud värske koriandriga