Avokaado-kurgisupp grillitud krevettidega
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Sisaldab kala, Gluteenivaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab mereande, Koorikloomad, Pearoog

Avokaado-kurgisupp grillitud krevettidega

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1
    värske kurk
  • 2
    avokaadot
  • 0.5 dl
    porrulauku
  • 1 dl
    köögijogurtit
  • 3 sl
    laimimahla
  • 3.5 dl
    vett
  • 0.2 tl
    tšillit
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    pipart
  • 200 g
    krevette
  • 0.5 tl
    karrit
  • 2 sl
    värsket koriandrit või peterselli
  • fooliumi
 

Valmistamisjuhend

Pese kurk ja porrulauk. Poolita avokaadod, eemalda kivi ning koori avokaadopooled või tõsta viljaliha lusikaga välja. Püreesta köögikombainis või nuimiksriga kurk, avokaado, porrulauk, jogurt, laimimahl ja koriander. Lisa vesi, maitsesta soola, tšillipulbri ja pipraga. Mikserda supp kreemjaks püreeks. Lõika ülejäänud avokaado ja kurk kuubikuteks ning lisa supile. Jahuta suppi külmkapis. Sulata ning nõruta krevetid. Sega karripulbriga kokku ning aseta fooliumile. Vormi fooliumist tasku ja aseta grillile. Grilli krevette umbes 10 minutit ning serveeri külma avokaado-karrisupiga. Kaunista supp hakitud värske koriandriga