Apelsini-porgandimoos
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Juur- ja köögiviljad, Puuviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Hoidised, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab tsitruseid, Eelroog

Apelsini-porgandimoos

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Keeda porgandist, apelsinist ja sidrunimahlast kokku maitsev moos. Maitsesta moos vanillisuhkruga ja vala puhastesse purkidesse.

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    porgandeid
  • vett
  • 2
    apelsini mahl
  • 1
    sidruni mahl
  • 250 g
    (3 dl) moosisuhkrut
  • 2 tl
    vanillisuhkrut
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda porgandid. Vala peale nii palju vett, et tükid on kaetud. Keeda porgandid aeglaselt pehmeks. Vala vesi ära ja püreesta porgandid. Vala püree kastrulisse tagasi, lisa sidruni- ja apelsinimahl ning moosisuhkur. Keeda väiksel kuumusel 10 minutit, vahepeal segades. Maitsesta moos vanillisuhkruga ja vala puhastesse purkidesse.