Ananassisalsa ja isetehtud nacho\'d
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Taimetoit, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Rahvusvaheline, Eelroog

Ananassisalsa ja isetehtud nacho\'d

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 0.5
    ananassi
  • 2
    tomatit
  • 1
    punane sibul
  • 2 sl
    konserveeritud jalapenoviile
  • 1
    laimi mahl
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 3 sl
    värsket koriandrit
  • Nachod:
  • 1 pakk
    tortiljapõhjasid (8 tk)
  • 0.5 l
    rapsiõli
  • soola
 

Valmistamisjuhend

Koori ananass ja lõika väikesteks kuubikuteks. Pese tomatid ja lõika kuubikuteks. Soovi korral võid tomatid ära koorida. Tee ristikujuline sisselõige tomati otsa, kasta korraks keevasse vette ja seejärel kohe külma vette. Eemalda koor, lõika neljaks ja võta seemned välja, lõika kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Haki jalapenod. Sega kõik koostisosad. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa õli ja hakitud koriander. Pane vähemalt 30-ks minutiks külma maitsestuma.

Valmista nacho'd. Lõika põhjad kolmnurkadeks. Kuumuta madalate äärtega paksupõhjalises potis õli. Prae kolmnurki korraks õlis mitmes jaos. Tõsta need vahukulbiga paberile nõrguma ja raputa pinnale soola.