Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4lehttaignaplaati
-
1 purkananassiviile omas mahlas (560/340 g)
-
250 gvaniljekohupiima
-
2 tlkaneelisuhkrut
Valmistamisjuhend
Tõsta taignaplaadid varakult sulama. Kurna ananassid ja hoia leem muuks tarbeks alles. Lõika taignaplaadid kaheks ja tõsta tükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tee kahvliga keskele mõni torge, et plaadid ei hakkaks keskelt kerkima ja küpseksid ühtlasemalt. Tõsta vaniljekohupiim saiakeste keskele. Tõsta iga saiakese peale üks ananassirõngas. Küpseta ahju keskmises osas 225 kraadi juures umbes 15 minutit. Raputa soojadele Viini saiadele kaneelisuhkrut.