Ananassi ja kaneeliga Viini saiad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Euroopa

Ananassi ja kaneeliga Viini saiad

8 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4
    lehttaignaplaati
  • 1 purk
    ananassiviile omas mahlas (560/340 g)
  • 250 g
    vaniljekohupiima
  • 2 tl
    kaneelisuhkrut
 

Valmistamisjuhend

Tõsta taignaplaadid varakult sulama. Kurna ananassid ja hoia leem muuks tarbeks alles. Lõika taignaplaadid kaheks ja tõsta tükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tee kahvliga keskele mõni torge, et plaadid ei hakkaks keskelt kerkima ja küpseksid ühtlasemalt. Tõsta vaniljekohupiim saiakeste keskele. Tõsta iga saiakese peale üks ananassirõngas. Küpseta ahju keskmises osas 225 kraadi juures umbes 15 minutit. Raputa soojadele Viini saiadele kaneelisuhkrut.