Aedviljapallid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Eelroog

Aedviljapallid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Kikerhernestest saab maitsvaid aedviljapalle. Porgand annab aedviljapallidele maitset ja värvi. Küpseta aedviljapalle umbes 30 minutit ahjus ja paku palle tortiljade, tomatisalsa ja aedvilja juurde. Vaata aedviljapallide õpetust!

Lisa

Koostisosad

  • 1 purk
    (400 g) kikerherneid
  • 1
    sibul
  • 1 dl
    peenelt riivitud porgandit
  • 2
    muna
  • 1 dl
    riivsaia
  • 1 dl
    riivjuustu
  • 1 sl
    tomatipastat (püreed)
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 1 tl
    punet
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Loputa kikerherneid sõelas külma vee all ja peenesta. Sega riivsai muna hulka. Lase veidi aega paisuda. Sega kõik ained riivsaiasegu hulka. Vormi tainast käte vahel väikesed pallid.

Küpseta 190-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Küpsetamise ajal keera pallid ümber. Paku aedviljapallide juurde näiteks tortiljasid, valmis tomatisalsat ja hautatud aedvilja.