Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 gnahata ja luuta lõhefileed
-
1 slõli
-
0.8 tlsoola
-
paras ports purustatud musta pipart
-
1 karp(250 g) kirsstomateid
-
1 kott(150 g) külmutatud spinatit
-
1.5küüslauguküünt
-
2.2 dlköögikoort
-
1.5 slsidrunimahla
-
värsket basiilikut
- Lisaks:
-
500 gpastat
Valmistamisjuhend
Keeda pasta pakendi õpetuse järgi valmis. Nõruta ja hoia kaane all soojas.
Lõika nahata lõhefilee kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kiiresti lõhekuubikud. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa pestud ja poolitatud kirsstomatid, külmutatud spinat ning kooritud ja viilutatud küüslauk.
Kuumuta pisut, kuni tomat ja küüslauk on pehmenenud. Lisa koor ja lase keema tõusta. Kui soovid, keeda pisut paksemaks. Lõpuks maitsesta sidrunimahla ja värske basiilikuga. Maitse. Paku pasta juurde.