Pähklimüsli
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Vegan, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Sisaldab pähkleid, Eelroog

Pähklimüsli

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Krõbe müsli maitseb hästi näiteks koos jogurti ja marjadega hommikusöögiks või vahepalaks.

Lisa

Koostisosad

  • 5 dl
    neljaviljahelbeid
  • 2 dl
    kaerakliisid
  • 2 dl
    erinevaid pähkleid
  • 1 dl
    päevalilleseemneid
  • 0.5 dl
    vett
  • 1.5 dl
    kristall-roosuhkrut
  • 0.8 dl
    rapsiõli
  • 1 dl
    rosinaid
 

Valmistamisjuhend

Sega omavahel kuivained. Keeda segades vett, suhkrut ja õli, kuni suhkur on lahustunud. Laota kuivained küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vala vedelik peene joana kuivainete peale ja sega hoolikalt läbi. Küpseta müslit 200-kraadises ahjus 25–30 minutit, või kuni see muutub kuldpruunikaks. Sega paar korda ka küpsetamise vältel. Lase jahtuda ja lisa rosinad. Hoia kuivas kohas.