Juustune bataadivorm
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Suhkruvaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Pearoog

Juustune bataadivorm

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1 kg
    bataati
  • soola
  • 50 g
    margariini või võid
  • 1 dl
    toidukoort
  • 1 dl
    riivjuustu
  • Peale:
  • 4 sl
    kuivatatud leivapuru või riivsaia
 

Valmistamisjuhend

Pese ja koori bataadid ning lõika sektoriteks. Keeda need soolaga maitsestatud vees küpseks.

Nõruta keeduleem. Vajuta bataadisektoreid potis pisut kahvliga katki. Lisa tükkidena rasvaine, crème fraîche ja riivjuust. Sega läbi.

Kalla segu kergelt määritud ahjuvormi. Tasanda ja tee pinnale muster. Raputa peale kuivatatud leivapuru või riivsai. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit, kuni pind hakkab värvi võtma.