Läätse-aedviljapada
Meeldib
15 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab tsitruseid, Araabia, Pearoog

Läätse-aedviljapada

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Läätsepada on maitsev nii eraldi toiduna kui ka lisandina. Läätse-aedviljapajale annavad maitset muu hulgas kurkum ja garam masala, kaalikas aga teeb paja toitvaks.

Lisa

Koostisosad

  • tükk porrulauku
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 1 tl
    kurkumit
  • 1 tl
    garam masala maitseainesegu
  • 1
    värske porgand
  • tükk (200 g) kaalikat
  • 300 g
    lillkapsast
  • 1 dl
    punaseid läätsi
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 1 dl
    vett
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 0.5
    sidruni mahl
 

Valmistamisjuhend

Lõika porru pikuti pooleks ja loputa korralikult. Haki porrulauk ja küüslauk peeneks. Kuumuta haudepotis õli, kurkum ja maitsesegu. Lisa porruribad ja peenestatud küüslauguküüs. Sega veidi. Koori porgand ja kaalikas ning tükelda kõik aedviljad. Pane aedviljad koos loputatud läätsedega haudepotti. Sega paar minutit. Lisa purustatud tomat, vesi ja maitseained. Keeda umbes 10 minutit või seni, kuni läätsed ja aedviljad on valmis. Maitsesta pajaroog sidrunimahlaga.