Marokopärane ahjukana
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab mett, Linnuliha, Aafrika, Pearoog

Marokopärane ahjukana

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    kanakoibi
  • 3 sl
    õli
  • 3
    küüslauguküünt
  • 1
    värske paprika
  • 2 tl
    tšillimaitsesegu
  • 0.2 tl
    kaneeli
  • 1 tl
    jahvatatud koriandrit
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 1.5 tl
    soola
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 1 sl
    siirupit või mett
  • 1 sl
    sojakastet
 

Valmistamisjuhend

Lõika kanakoivad pooleks ja tõsta kilekotti. Valmista ülejäänud koostisosadest marinaad ning vala kanatükkidele. Lase külmikus vähemalt 2 tundi maitsestuda. Vala koti sisu ahjuvormi. Lisa vormi põhja tilk vett. Küpseta kana 200-kraadises ahjus umbes 40 minutit. Paku juurde paprikatükkide ja rosinatega kuskussi.