Hernesupp kõrvitsa ja sulatatud juustuga
Meeldib
0 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima

Hernesupp kõrvitsa ja sulatatud juustuga

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Taimsest valgust pakatav püreesupp valmib kiiresti ja lihtsalt.

Lisa

Koostisosad

  • Hernejahu-kõrvitsa püreesupp:
  • 100 g
    hernejahu
  • 150 ml
    vesi
  • 1 kg
    kõrvitsat
  • 200 g
    sulatatud juust
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1
    sibul
  • rüpsiõli
  • soola ja pipart
  • * kõrvitsaseemneid või Tammejuure kanepiseemneid serveerimiseks
 

Valmistamisjuhend

Lisa hernejahule vesi.

Sega köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks püreeks.

Koori sibul ja küüslauk ning haki need peeneks.

Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks.

Koori kõrvits ja haki viljaliha kuubikuteks

Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks.

Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga.

Lisa sulajuust, sool, pipar.

Mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks.

Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid või kanepiseemneid