Vorsti-õuna panniroog
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Vorsti-õuna panniroog

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 5
    keedukartulit
  • 1
    sibul
  • 2
    porgandit
  • 250 g
    sardelle
  • 1 sl
    õli
  • 1
    värske õun
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • peterselli
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda kartulid ja porgandid. Koori ja peenesta sibul. Koori vorst ja lõika väikesteks tükkideks.

Pruunista vorstitükid kuival pannil. Tõsta vorstid pannilt ära. Kuumuta pannil õli. Lisa sibul ja porgandid. Sega veidi. Lisa kartulid. Koori ja tükelda õun ning lisa pannile. Lisa vorstitükid.

Lase pisut küpseda. Maitsesta soola ja pipraga. Haki peale peterselli.