Vanillimaitseline puuviljakissell
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Lihavõtted, Puuviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab pähkleid, Sisaldab tsitruseid

Vanillimaitseline puuviljakissell

10 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (500 g) kuivatatud puuviljasegu
  • 1 l
    vett
  • 1 l
    õunamahla
  • 1
    vanillikaun
  • 0.5
    sidruni koor
  • 1.5 dl
    suhkrut
  • Paksendamiseks:
  • 3 sl
    kartulitärklist
  • 2 sl
    külma vett
  • 3 sl
    sidrunimahla
 

Valmistamisjuhend

Haki puuviljad väiksemateks tükkideks. Vala suurde potti ning mõõda otsa vesi ja mahl. Lisa pooleks lõigatud vanillikaun. Pese sidrun, lõika sellelt koorimisnoaga kollast kooreosa ning lisa vedelikku. Keeda segu tasasel tulel umbes 20 minutit, kuni puuviljad on pehmed. Tõsta pott kõrvale ning tõsta puuviljad vahukulbiga serveerimiskaussi. Eemalda vanillikaunatükid ja sidrunikoored. Sega kartulitärklis vee ja sidrunimahlaga ning vala segu peenikese joana potti, samal ajal kisselli pidevalt segades. Kuumuta keemiseni. Vala kissell puuviljadele ning puista suhkruga üle. Serveeri jahtunud kisselli näiteks kaneeliga maitsestatud vahukoorega.