
Liigitus
Koostisosad
-
3munavalget
-
1.5 dlsuhkrut
-
1 tlmaisitärklist (Maizena)
-
0.5 tlvalge veini äädikat
- Lisaks:
-
2 dlvahustatavat vanillikastet
-
200 gTürgi jogurtit
-
kaunistamiseks puuvilju ja marju
Valmistamisjuhend
Tõsta munad tükk aega enne küpsetamist toatemperatuurile, et munavalged läheks korralikult vahtu. Vahusta munavalged miksriga. Lisa suhkur vähehaaval ja pidevalt segades, kuni vaht muutub tihkeks ja läikivaks. Sõelu juurde maisitärklis ja lisa veiniäädikas. Sega ettevaatlikult kokku. Tõsta vaht kahe lusika abil parajate portsudena küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vormi ühesuurusteks lamedateks kookideks. Küpseta ahjus 125 kraadi juures umbes tund aega või kuni beseepõhjad on muutunud kergeks ja tulevad küpsetuspaberi küljest hõlpsasti lahti. Vahusta miksriga vanillikaste, lisa Türgi jogurt ning sega ettevaatlikult kokku. Tõsta vahetult enne serveerimist igale Pavlovale ports vanilli-jogurtisegu. Kaunista marjade või puuviljadega.