
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 kgtomateid
-
2sibulat
-
2küüslauguküünt
-
1punane tšilli
-
0.5 dlrapsiõli
-
1 tljahvatatud koriandrit
-
1.5kristall-roosuhkrut
-
1 dltumedat palsamiveiniäädikat
-
1.5 tlsoola
Valmistamisjuhend
Loputa tomatid, poolita ja eemalda varreosa. Kui soovid, kaabi seemned lusikaga välja. Lõika tomatid kuubikuteks. Koori ja haki sibulad ning küüslauguküüned. Pese ja poolita tšilli, eemalda seemned ja haki tšilli peeneks. Kuumuta sibulat ja tšillit kergelt õlis. Lisa koriander ja tomatid. Kuumuta pisut ning lisa suhkur, äädikas ja sool. Hauta kaane all 45 minutit. Kui soovid paksemat ketšupit, keeda lõpuks 5–10 minutit ilma kaaneta. Maitse ja kui vaja, lisa soola või suhkrut. Pane puhastesse pudelitesse või purkidesse, kaaneta ja lase toasoojas jahtuda. Tõsta külmikusse, seal säilib ketšup mitu nädalat.