
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 gkülmutatud pirukataigent
-
200 gvalgehallitus-kitsejuustu
-
0.5potti basiilikut
-
150 gvärsket spinatit
-
1suur sibul
-
2küüslauguküünt
-
tilk oliiviõli
-
2 dlkoort
-
2muna
-
0.8 tlsoola
-
musta pipart
-
1 dlriivjuustu
Valmistamisjuhend
Rulli sulanud taigen kas nelinurkseks või ümmargusse koogivormi sobivaks kettaks. Blanšeeri spinat kiiresti keevas vees. Pressi sõelas kuivaks. Haki spinat suurteks tükkideks.
Kuumuta tilk õli pannil. Lisa hakitud sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta sibul klaasjaks, lisa pannile spinat ja hakitud basiilik, maitsesta soola ning pipraga. Määri spinatisegu pirukapõhja peale.
Sega munad koorega, maitsesta soola ja pipraga. Vala segu spinati peale. Puista üle riivjuustuga. Lõika kitsejuust sentimeetri paksusteks viiludeks ja pane piruka peale. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 35 minutit või kuni põhi on küps ja täidis hüübinud.