Spagetikõrvitsa pasta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Pastatoidud, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Pearoog

Spagetikõrvitsa pasta

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Spagetikõrvitsa küps sisu on niitjas. Seda võib süüa nagu spagette näiteks tomatikastme või maitseõli ja parmesaniga.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    spagetikõrvits (1 kg)
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 2 sl
    võid
  • 2
    šalottsibulat
  • 1.5
    küüslauguküünt
  • 0.5 dl
    hakitud basiiliku ja peterselli segu
  • 0.8 dl
    riivitud parmesani
 

Valmistamisjuhend

Lõika kõrvits pikuti pooleks. Kraabi seemned välja. Vala kõrvitsa sisse õli ning maitsesta soola ja pipraga. Pane kõrvitsapooled ahjuvormi, lõikepind allapoole. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 30 minutit.

Haki sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta sibul ja küüslauk võis. Lisa hakitud maitsetaimesegu ja parmesan.

Kraabi kõrvitsa kuum sisu lusika või kahvliga sõela sisse, lase pisut nõrguda ning sega siis ürdi-parmesanisegu hulka. Serveeri kohe.