Salmiaagi-riisišokolaad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Emadepäev, Isadepäev, Lastepidu, Sõbrapäev, Varu aega, Keskmine raskusaste, Sünnipäev, Munavaba, Magustoit

Salmiaagi-riisišokolaad

10 tükki
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Salmiaagišokolaadist ja riisihelvestest saab kergesti šokolaadimaiuse. Ise tehtud riisišokolaad säilib toatemperatuuril umbes nädala.

Lisa

Koostisosad

  • 100 g
    salmiaagišokolaadi (Fazer)
  • 50 g
    margariini
  • 3 dl
    riisihelbeid
  • Lisaks:
  • pabervorme
 

Valmistamisjuhend

Tükelda šokolaad. Sulata kastrulis margariin ja tõsta pliidilt. Lisa hulka šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Sega hulka riisihelbed. Tõsta segu kahe lusika abil vormidesse. Lase paar tundi jahedas kohas taheneda. Säilita kuivas ja jahedas kohas.