Roheline salat ja aasiapärane vinegrett
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab pähkleid, Sisaldab sojat, Sisaldab tsitruseid, Aasia, Eelroog

Roheline salat ja aasiapärane vinegrett

10 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Valmista maitsev ja toitev salat näiteks piduliku Rootsi laua tarbeks. Vinegreti saad juba eelmisel päeval valmis teha.

Lisa

Koostisosad

  • 2.5
    erinevat potisalatit
  • 250 g
    rediseid
  • 1
    värske kurk
  • 150 g
    India pähkleid
  • Aasiapärane vinegrett:
  • 2
    laimi mahl
  • 1 dl
    rapsiõli
  • 3 sl
    peenestatud värsket ingverit
  • 3 sl
    sojakastet
  • 2 sl
    suhkrut
  • 2 sl
    seesamiseemneid
  • 1
    hakitud küüslauguküüs
  • 1
    värske tšilli
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja kuivata salat. Loputa redised ja lõika viiludeks. Pese ja koori kurk. Poolita kurk ja kui soovid, eemalda lusikaga seemned. Lõika kurk õhukesteks viiludeks. Rösti pähklid kuival pannil. Sega kokku vinegreti koostisained. Tõsta salativaagnale kihiti salatit, rediseid, kurki ja pähkleid. Vala peale vinegrett.