Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4rabarberivart
-
8 dllahjendatud maasikamahla
-
1 dlsuhkrut
-
4 slkartulitärklist
-
1 dlvett
- Kookose-kaerapuru:
-
0.5 dlkookoshelbeid
-
0.5 dlkaerahelbeid
-
2 slfariinsuhkrut
-
kaneeli
Valmistamisjuhend
Loputa ja kui vaja, siis koori rabarberivarred ning lõika umbes 4 cm pikkusteks juppideks. Lase mahl koos suhkruga potis keema. Tõsta rabarber potti ja keeda, kuni need hakkavad lagunema. Valmista paksendaja, segades kartulitärklise külma veega. Sega paksendaja peene joana potti. Lase kissellil korraks keema tõusta, kuid ära enam sega. Pinnale tekkiva kelme vältimiseks raputa kisselli pinnale suhkrut. Lase jahtuda. Sega kokku puru koostisained. Laota ahjuplaadile ja rösti 225-kraadises ahjus 5 minutit.