Rabarberikissell ja kookose-kaerapuru
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Vegan, Puuviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Sisaldab teravilja, Sisaldab pähkleid

Rabarberikissell ja kookose-kaerapuru

5 portsjonit

Lisa

Koostisosad

  • 4
    rabarberivart
  • 8 dl
    lahjendatud maasikamahla
  • 1 dl
    suhkrut
  • 4 sl
    kartulitärklist
  • 1 dl
    vett
  • Kookose-kaerapuru:
  • 0.5 dl
    kookoshelbeid
  • 0.5 dl
    kaerahelbeid
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • kaneeli
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja kui vaja, siis koori rabarberivarred ning lõika umbes 4 cm pikkusteks juppideks. Lase mahl koos suhkruga potis keema. Tõsta rabarber potti ja keeda, kuni need hakkavad lagunema. Valmista paksendaja, segades kartulitärklise külma veega. Sega paksendaja peene joana potti. Lase kissellil korraks keema tõusta, kuid ära enam sega. Pinnale tekkiva kelme vältimiseks raputa kisselli pinnale suhkrut. Lase jahtuda. Sega kokku puru koostisained. Laota ahjuplaadile ja rösti 225-kraadises ahjus 5 minutit.