Quesadilla\'d
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Rahvusvaheline, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Piknik

Quesadilla\'d

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 6
    pehmet nisutortiljat
  • Täidis:
  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 0.5 dl
    vett või tomatimahla
  • 1 tl
    kuivatatud oreganot
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • 1 purk
    valmis salsakastet
  • soovi korral konservjalapeno viile
  • 1 purk
    (227 g) purustatud ananassi
  • 150 g
    riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta neid õlis. Tõsta kõrvale. Pruunista hakkliha, lisa kuumutatud sibulad, tomatipüree, vesi või tomatimahl, oregano, sool ja pipar. Hauta kaane all umbes 10 minutit. Kui hakkliha on kuiv, lisa vedelikku. Määri kolmele tortiljale salsakastet, soovi korral jalapenoviile ning purustatud ananassi ja hakkliha. Puista üle riivjuustuga. Tõsta ülejäänud tortiljad kaanteks peale. Vajuta tihedalt kokku.

Küpseta quesadilla'sid ükshaaval pannil keskmisel kuumusel, kummaltki poolt umbes 5 minutit või kuni juust on sulanud. Hoia fooliumi all soojas. Lõika äsjaküpsetatud quesadilla'd sektoriteks. Paku kohe. Juurde võid pakkuda salsakastet ja jalapenosid.