
Liigitus
Koostisosad
-
6pehmet nisutortiljat
- Täidis:
-
400 ghakkliha
-
1sibul
-
1küüslauguküüs
-
1 slõli
-
2 sltomatipüreed
-
0.5 dlvett või tomatimahla
-
1 tlkuivatatud oreganot
-
soola
-
purustatud musta pipart
- Lisaks:
-
1 purkvalmis salsakastet
-
soovi korral konservjalapeno viile
-
1 purk(227 g) purustatud ananassi
-
150 griivjuustu
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta neid õlis. Tõsta kõrvale. Pruunista hakkliha, lisa kuumutatud sibulad, tomatipüree, vesi või tomatimahl, oregano, sool ja pipar. Hauta kaane all umbes 10 minutit. Kui hakkliha on kuiv, lisa vedelikku. Määri kolmele tortiljale salsakastet, soovi korral jalapenoviile ning purustatud ananassi ja hakkliha. Puista üle riivjuustuga. Tõsta ülejäänud tortiljad kaanteks peale. Vajuta tihedalt kokku.
Küpseta quesadilla'sid ükshaaval pannil keskmisel kuumusel, kummaltki poolt umbes 5 minutit või kuni juust on sulanud. Hoia fooliumi all soojas. Lõika äsjaküpsetatud quesadilla'd sektoriteks. Paku kohe. Juurde võid pakkuda salsakastet ja jalapenosid.