Punane kapsasupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi

Punane kapsasupp

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    punast kapsast
  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 3
    keskmist hoidistatud peeti
  • 1 sl
    õli
  • tükk värsket ingverit
  • 1 sl
    punase veini äädikat
  • 7 dl
    aedviljapuljongit
  • 1
    loorberileht
  • 1 sl
    suhkrut
  • 1 tl
    tüümiani
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • mädarõika toorjuustu
 

Valmistamisjuhend

Lõika kapsas ribadeks, koori ja haki sibul ning küüslauk. Lõika peedid ribadeks või riivi. Kuumuta aedvilju ja riivitud ingverit potis õlis. Lisa äädikas, aedviljapuljong, loorberileht, suhkur ja tüümian. Hauta kaane all umbes tund aega. Eemalda loorberileht ning maitsesta supp soola ja pipraga. Paku juurde mädarõika toorjuustu.