Porgandi-lihapallid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab muna, Sisaldab teravilja, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Porgandi-lihapallid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Porgand annab lihapallidele maitset ja mahlasust! Lihapallid saavad valmist lihtsalt ja kiiresti: küpsemisaeg on vaid 12 minuti jagu.

Lisa

Koostisosad

  • 2
    (u 200 g) porgandit
  • 5 sl
    vett
  • 3 sl
    riivsaia
  • 400 g
    hakkliha
  • 1 tl
    tüümiani
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Koori ja riivi porgandid peene riiviga. Sega kausis kokku vesi ja riivsai. Lisa hulka riivitud porgand ja hakkliha. Maitsesta. Sega ühtlaseks massiks. Veereta massist niisutatud kätega väiksed lihapallid. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 12 minutit.