
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Porgandi-lihapallid
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Porgand annab lihapallidele maitset ja mahlasust! Lihapallid saavad valmist lihtsalt ja kiiresti: küpsemisaeg on vaid 12 minuti jagu.
Koostisosad
-
2(u 200 g) porgandit
-
5 slvett
-
3 slriivsaia
-
400 ghakkliha
-
1 tltüümiani
-
1 tlpaprikapulbrit
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Koori ja riivi porgandid peene riiviga. Sega kausis kokku vesi ja riivsai. Lisa hulka riivitud porgand ja hakkliha. Maitsesta. Sega ühtlaseks massiks. Veereta massist niisutatud kätega väiksed lihapallid. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 12 minutit.