Peekoniga lihapallid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Sisaldab teravilja, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Peekoniga lihapallid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 dl
    vett
  • 0.5 dl
    riivsaia
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    kanamuna
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • 1 pakk
    (140 g) peekonit
  • 2 tl
    punet
 

Valmistamisjuhend

Sega omavahel vesi ja riivsai. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibul pannil õli sees klaasjaks. Lisa riivsaiasegule sibul, hakkliha, muna ja maitseained. Peenesta peekon. Sega peekon koos punega taina hulka.

Veereta massist niisutatud kätega väiksed pallid. Küpseta 225-kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil umbes 15 minutit või prae pannil õlis.