Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 gpastinaaki
-
4kartulit
-
400 ghakkliha
-
1 slõli
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
2 sltomatipastat
-
1 tlpunet (oreganot)
-
1 tlsoola
-
veidipurustatud musta pipart
-
2 dlkoort
-
1 dlpiima
-
2 slmädarõigast
-
150 griivjuustu
Valmistamisjuhend
Nõruta peale koore-piimasegu. Raputa pinnale ülejäänud riivjuust. Küpseta 175 kraadi juures fooliumi all umbes tund aega. Eemalda foolium ja küpseta veel umbes 30 minutit.
Koori pastinaagid ja kartulid, lõika õhukesteks viiludeks. Prae hakkliha pannil õlis. Lisa hulka kooritud ja tükeldatud sibul ning küüslauguküüned. Lisa pannile tomatipüree ja maitseained.
Sega kausis koor, piim ja mädarõigas. Tõsta võiga määritud ahjuvormi kihiti kartul, pastinaak, hakklihasegu ja riivitud juust. Jäta kõige peale pastinaak. Suru pinda veidi allapoole, et kihid muutuksid tihedamaks.