Palsamiäädikaga marineeritud lõhe
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Kala, Sisaldab tsitruseid, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Sisaldab kala

Palsamiäädikaga marineeritud lõhe

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Marineeritud lõhe on suurepärane toit külalistele pakkumiseks. Varu lõhe maitsestumiseks kolm tundi aega. Paku juurde salatit, sidrunimajoneesi ja leiba.

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    lõhefileed
  • 1 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta või valget pipart
  • 0.5 dl
    palsamiäädikat
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 4
    päikesekuivatatud tomatit
  • 2 sl
    õli päikesekuivatatud tomatite purgist
  • 2 sl
    kappareid
  • 2 sl
    hakitud tilli
 

Valmistamisjuhend

Nopi lõhefileest luud välja ja pane filee õliga määritud ahjuvormi. Maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Sega omavahel palsamiäädikas, sidrunimahl ja päikesekuivatatud tomatite õli. Vala segu lõhe peale.

Lisa tükeldatud tomatid, kapparid ja hakitud till. Kata kala toidukilega ja lase umbes 3 tundi maitsestuda. Paku lõhe juurde rohelist salatit, sidruniga maitsestatud majoneesi ja värsket leiba.