Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
3plaati külmutatud lehttainast (9 x 18 cm)
-
0.5 dlsarapuupähklijahu
-
1 slsuhkrut
-
50 gmaitsestamata toorjuustu
-
2õuna
-
suhkrut
-
kaneeli
Valmistamisjuhend
Tõsta tainaplaadid natukeseks ajaks küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile sulama. Lõika sulanud plaadid pooleks. Purusta miksris sarapuupähklid jahuks. Lisa toorjuustule pähklijahu ja suhkur ning sega ühtlaseks. Kodumaiseid õunu pole tarvis koorida. Lõika välja õunasüdamikud. Lõika õunad õhemapoolseteks sektoriteks. Tõsta igale tainatükile toorjuustusegu ning aseta sellele üksteisega kattuvalt mõned õunasektorid. Puista üle suhkru ja kaneeliga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit.