
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2 dlrisotoriisi
-
1väike (šalott)sibul
-
1küüslauguküüs
-
1 sloliiviõli
-
1 slmargariini või võid
-
5 dlkalapuljongit
-
2 dlkuiva valget veini
-
soola
-
musta pipart
-
veidi võid
-
200 gkrevette ja karpevõi külmutatud mereannisegu
-
riivitud parmesani
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul ning purusta küüslauk. Kuumuta kastrulis õli ja või ning hauta sibul ja küüslauk klaasjaks.
Lisa riis ja kuumuta, kuni see on läbipaistev.
Lisa vähehaaval puljongit ja veini, lastes vedelikul vahepeal riisi imenduda. Kuumuta parajal temperatuuril. Risotoriis valmib umbes 18 minutiga ning peab jääma al dente.
Lisa sulanud mereannid ning sega.
Lisa riivitud parmesan.
Maitse ning kuumuta keemiseni. Võid lisada risotole veel noaotsatäie võid ja veidi vett, kui segu tundub liialt paks.