Mehhikopärased hakklihapihvid
Meeldib
16 9
Sobib mulle
50%


Liigitus

Grill, Jaanid, Sisaldab muna, Sisaldab liha, Sealiha, Veiseliha, Ameerika, Pearoog

Mehhikopärased hakklihapihvid

4 portsjonit

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 200 g
    passeeritud tomatit
  • 1 dl
    riivsaia
  • 1 dl
    riivitud parmesani
  • 3 sl
    tex-mex maitseainesegu
  • 1
    muna
  • 1
    küüslauguküüs
  • veidi soola
  • veidi purustatud musta pipart
  • Praadimiseks:
  • õli
  • Paprika-salsa
  • 1
    paprika
  • 2 sl
    hakitud basiilikut
  • 1 tl
    oliiviõli
  • veidi soola
  • veidi purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Vala passeeritud tomat kaussi ning sega hulka riivsai, riivitud parmesan, maitseaine ja muna. Lase segul veidi aega paisuda.

Lisa segule hakkliha ning maitsesta riivitud küüslaugu, soola ja pipraga. Vormi tainast märgade kätega pihvid.

Prae pihve pannil õlis või küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit.

Valmista salsa. Poolita paprika, eemalda varreots ja seemnetega sisu ning haki peeneks. Sega paprikakuubikud basiiliku, oliiviõli ja maitseainetega ning paku pihvide kõrvale.